verfaillie-logo
oranje-cirkel-light-08

Het team

Het team in de praktijk Verfaillie-Carette beoefent zijn job met passie. Ze weten hoe belangrijk het is om voldoende uitleg en advies aan de patiënt te geven en gaan altijd ethisch verantwoord te werk.

Hans Verfaillie

Hans studeerde in 1985 af aan het Palmer College of Chiropractic (Iowa, USA) en startte in datzelfde jaar zijn praktijk. Al bijna 40 jaar oefent hij het beroep van chiropractor uit met passie en gaat hij dagelijks met plezier de uitdaging aan om mensen te helpen. Hans is aangesloten bij de Belgische Vereniging voor Chiropractoren.

Inge Carette

Na haar studies richtte Inge haar eigen praktijk op. Als kinesitherapeute streeft ze ernaar om via de juiste behandelingen te voldoen aan de behoeften van de patiënt. Inge schoolt zich meermaals per jaar bij om zo haar kennis te vergroten. Je kunt bij haar terecht voor algemene kinesitherapie, manuele lymfedrainage volgens Vodder, pre- en postnatale kinesitherapie. De kinesitherapeut is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Kinesitherapie: Axxon en bij MLDV (Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder).

Louis Verfaillie

Louis rondde in 2016 zijn opleiding af aan de Anglo-European College of Chiropractic (Bournemouth, UK). Na een stagejaar in België vervoegde hij de praktijk in Izegem om patiënten te helpen met allerhande nek- en rugproblemen. Hij streeft ernaar om samen met de patiënt de oorzaak van de klacht te vinden en op zoek te gaan naar de beste en meest duurzame oplossing op lange termijn. Louis is aangesloten bij de Belgische Vereniging voor Chiropractoren.

Camille Verfaillie

Camille studeerde in 2018 af als chiropractor aan AECC, Bournemouth, Engeland. Daarna vertrok ze voor bijna vijf jaar naar Nederland om daar ervaring op te doen. Sinds 2023 is ze terug op Belgische bodem en werkt ze in Izegem. Ze behandelt met veel gedrevenheid en plezier elke leeftijd. Daarnaast heeft ze nog een extra boontje voor het behandelen van zwangere vrouwen en baby’s en kinderen; waarvoor ze een specialisatie master gedaan heeft.